Salata de Icre II

Postat pe: 19-12-2010
(0)

Ingrediente

80 g icre sarate
375 ml ulei
o lingurita mustar (facultativ, sau daca nu se leaga icrele)
2 lingurite zeama de lamaie
7-8 linguri apa minerala
o ceapa mica data pe razatoare si stoarsa de zeama

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Pui de la inceput intr-un bol icrele, (mustarul) si zeama de lamaie.
Omogenizezi ingredientele cu mixerul.

Cand amestecul a capatat o consistenta vascoasa pui putin cate putin toata cantitatea de ulei. Din cand in cand pui cate o lingura de apa minefala, care le va spori si le va face foarte pufoase. Nu pui nici paine, nici gris, caci le schimba gustul.
In cazul in care ti se par icrele prea sarate (inaimte de a le prepara) le pui intr-un tifon, le legi cu o ata (bocceluta) si le tii 1 ora in apa rece. Storci "bocceluta" bine si le pregatesti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salata de Icre II" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata de Icre II