Se pune fasolea intr-o strecuratoare si se spala daca e nevoie.
Eu am lasat-o peste noapte in apa rece, am fiert-o in doua ape si am mai lasat-o pe aragaz pana cand boabele au fost bine fierte. - n-am avut conserve, ci o punga la congelator.
Se curata ceapa, se taie marunt si se adauga la fasole. Eu am avut ceapa rosie; -)
Se curata usturoiul si se toaca.
Se amesteca usturoiul cu otet, suc de lamaie, sare si piper. Eu am pus si o lingura de otet balsamic, dar mai bine nu puneam. . .
Se adauga uleiul si se amesteca bine.
Se toarna amestecul peste fasole si se lasa sa se patrunda cca o ora.
Se spala rosiile, se taie felii si se aranjeaza pe fiecare farfurie. Se adauga salata. Se pun maslinele. Se orneaza cu frunze de busuioc.
Eu am avut frunze de busuioc la congelator, nu proaspete, de aceea sunt cam "sifonate"...
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii