Am framintat cu mina si apoi am intins aluatul tot cu miinile (nu cu facaletul) direct in tava (ne-unsa caci era aluatul destul de uleios dupa parerea mea)... am pus in cuptor jos o oala cu apa clocotita si pe raftul cel mai de sus tava cu aluatul ... am inchis usa la cuptor si lasat sa creasca ... (umezeala fierbinte a grabit si mai tare cresterea aluatului).
Cind era crescut, am incalzit cuptorul la maxim si am ornat pizza cu sos de rosii (sunt rosii pasate gros daci cu multa pulpa), mozzarella taiata marunt, vreo 4-5 ciupercute crude curatate si taiate lamele subtiri si busuioc din ghiveci ...
Am pus tava la cuptorul deja fierbinte si la foc mare pt cca 25 min ...
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii