Pinguini

Postat pe: 21-11-2010
(4)

Ingrediente

100 g masline negre fara samburi
1 cutie branza Philadelphia
1 morcov
paine feliata
scobitori

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Painea se taie in patratele mici si se ung cite doua cu branza.
Jumatate din masline se taie pe o parte de jos in sus si se umplu cu branza. Apoi se umplu si celelalte masline tot cu branza (am ales un alt fel de branza Philadelphia)

Morcovul se taie feliute si se cresteaza cu varful unui cutit asa cum se vede in imagine, pentru cioc si picioruse... Cite o bucatica taiata din aceste felii va fi ciocul pinguinului.

Scobitoarea se introduce prin "capul" pinguinului apoi prin corp, morcov si la final prin bucatelele de paine.

Se servesc pe farfuria cu aperitiv, alaturi de celelalte aperitive...
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pinguini" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alina_mihaela
•  04.03.2012 16:25:54

super fain mie am plac mult

alinus_s
•  17.11.2010 23:41:24

Super tari,dar cred ca si multa munca(si mie nu prea imi place :-)

epurasha
•  22.02.2010 09:08:32

super tare Sidy! am si facut si eu si au avut mare succes!

adina_83
•  22.04.2009 17:21:16

Chiar simpatici pinguinii!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pinguini