Pachetele cu legume

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa
Pachetele cu legume

Ingrediente

  • 1 punga cu paste fine de orez
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 maini cu baby spanac
  • 1 ceasca cu lapte de cocos
  • foi de orez
  • 3 linguri cu migdale macinate
  • SOS:
  • 1/2 lamaie
  • 4-5 linguri sos de soia
  • putina pasta wassabi

Mod de preparare

In primul rand, se pun pastele intr-un bol, se toarna deasupra apa fiarta, se acopera si se lasa 10 min, dupa care se scurg.
Morcovii curatati, spalati, se oparesc 4 min, apoi se scot si se taie fasii subtiri; ceapa curatata, oparita si ea, se taie apoi in semiluna.
Se pun legumele intr-un bol si se amesteca, apoi se lasa deoparte.
Foile de orez se inmoaie in apa calda 1 min, apoi se scot pe un tocator; cu o pensula se ung cu lapte de cocos, se asaza pe fiecare putine paste de orez, legume si spanac, se ruleaza foaia cu atentie, se formeaza un pachetel, se pun pe platou,deasupra se presara migdale macinate si se servesc cu sos.
Pentru sos, se amesteca intr-un bol mic sosul de soia cu foarte putina pasta wassabi, apoi cu zeama de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
2
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Fanta
5
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Parteneri
Briose cu ciocolata si zmeura
Bucataras.RO

Briose cu ciocolata si zmeura

O rețetă dintr-o carte de bază, de prăjitureală, ce o am încă din tumultoasa tinerețe petrecută în Germania ;)...

Briose cu ciocolata si zmeura
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola