In primul rand, se pun pastele intr-un bol, se toarna deasupra apa fiarta, se acopera si se lasa 10 min, dupa care se scurg.
Morcovii curatati, spalati, se oparesc 4 min, apoi se scot si se taie fasii subtiri; ceapa curatata, oparita si ea, se taie apoi in semiluna.
Se pun legumele intr-un bol si se amesteca, apoi se lasa deoparte.
Foile de orez se inmoaie in apa calda 1 min, apoi se scot pe un tocator; cu o pensula se ung cu lapte de cocos, se asaza pe fiecare putine paste de orez, legume si spanac, se ruleaza foaia cu atentie, se formeaza un pachetel, se pun pe platou,deasupra se presara migdale macinate si se servesc cu sos.
Pentru sos, se amesteca intr-un bol mic sosul de soia cu foarte putina pasta wassabi, apoi cu zeama de lamaie.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii