In primul rand, se pun pastele intr-un bol, se toarna deasupra apa fiarta, se acopera si se lasa 10 min, dupa care se scurg.
Morcovii curatati, spalati, se oparesc 4 min, apoi se scot si se taie fasii subtiri; ceapa curatata, oparita si ea, se taie apoi in semiluna.
Se pun legumele intr-un bol si se amesteca, apoi se lasa deoparte.
Foile de orez se inmoaie in apa calda 1 min, apoi se scot pe un tocator; cu o pensula se ung cu lapte de cocos, se asaza pe fiecare putine paste de orez, legume si spanac, se ruleaza foaia cu atentie, se formeaza un pachetel, se pun pe platou,deasupra se presara migdale macinate si se servesc cu sos.
Pentru sos, se amesteca intr-un bol mic sosul de soia cu foarte putina pasta wassabi, apoi cu zeama de lamaie.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii