Omleta reinterpretata

Portii
1
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
7 minute
Complexitate
redusa
Omleta reinterpretata

Ingrediente

  • - 2 ouă
  • - 1 dovlecel mic
  • - 3 linguri de brânză proaspătă de vaci
  • - 4-5 roșii cherry
  • - jumătate de ceapă verde
  • - 4-5 ciuperci mici
  • - pătrunjel verde
  • - ardei iute proaspăt (opțional)
  • - sare
  • - busuioc uscat sau cimbru

Mod de preparare

 Tăiați ciupercile și dovlecelul și căliți cu niște sare și cimbru.
 Separat amestecați verdeturile tocate cu roșiile cuburi, brânza, puțin ardei iute.
Bateți ouale bine cu un praf de sare și faceți omleta într-o tigaie teflonată întinsă, tapetată cu puțin ulei, la foc mic, fără a o atinge; eu am gătit-o la foc mic, cu capac și nici nu a fost nevoie să o întorc.
Amestecați legumele sotate cu verdeturile tocate și apoi puteți umple omleta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)