Omleta reinterpretata

Postat pe: 15-11-2016
(0)

Ingrediente

2 ouă
1 dovlecel mic
3 linguri de brânză proaspătă de vaci
4-5 roșii cherry
jumătate de ceapă verde
4-5 ciuperci mici
pătrunjel verde
ardei iute proaspăt (opțional)
sare
busuioc uscat sau cimbru

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

7min
Numar portii

PORȚII

1 portie
 Tăiați ciupercile și dovlecelul și căliți cu niște sare și cimbru.
 Separat amestecați verdeturile tocate cu roșiile cuburi, brânza, puțin ardei iute.
Bateți ouale bine cu un praf de sare și faceți omleta într-o tigaie teflonată întinsă, tapetată cu puțin ulei, la foc mic, fără a o atinge; eu am gătit-o la foc mic, cu capac și nici nu a fost nevoie să o întorc.
Amestecați legumele sotate cu verdeturile tocate și apoi puteți umple omleta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Omleta reinterpretata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Omleta reinterpretata