Omleta reinterpretata

Portii
1
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
7 minute
Complexitate
redusa
Omleta reinterpretata

Ingrediente

  • - 2 ouă
  • - 1 dovlecel mic
  • - 3 linguri de brânză proaspătă de vaci
  • - 4-5 roșii cherry
  • - jumătate de ceapă verde
  • - 4-5 ciuperci mici
  • - pătrunjel verde
  • - ardei iute proaspăt (opțional)
  • - sare
  • - busuioc uscat sau cimbru

Mod de preparare

 Tăiați ciupercile și dovlecelul și căliți cu niște sare și cimbru.
 Separat amestecați verdeturile tocate cu roșiile cuburi, brânza, puțin ardei iute.
Bateți ouale bine cu un praf de sare și faceți omleta într-o tigaie teflonată întinsă, tapetată cu puțin ulei, la foc mic, fără a o atinge; eu am gătit-o la foc mic, cu capac și nici nu a fost nevoie să o întorc.
Amestecați legumele sotate cu verdeturile tocate și apoi puteți umple omleta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa