Tăiați ciupercile și dovlecelul și căliți cu niște sare și cimbru.
Separat amestecați verdeturile tocate cu roșiile cuburi, brânza, puțin ardei iute.
Bateți ouale bine cu un praf de sare și faceți omleta într-o tigaie teflonată întinsă, tapetată cu puțin ulei, la foc mic, fără a o atinge; eu am gătit-o la foc mic, cu capac și nici nu a fost nevoie să o întorc.
Amestecați legumele sotate cu verdeturile tocate și apoi puteți umple omleta.
O negresa cremoasa si cu un gust deosebit
Negresa cu crema de branza si merisoareO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii