Muschiulet de porc la cuptor- mezel de casa

Portii
4
Timp pregatire
1440 minute
Timp coacere
105 minute
Complexitate
redusa
Muschiulet de porc la cuptor- mezel de casa

Ingrediente

  • 4 muschiuleti de porc
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita boia afumata
  • 10 catei usturoi
  • 2 foi de dafin
  • cateva boabe de piper, coriandru
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar apa
  • sare

Mod de preparare

Din vin, apa si mirodenii, obtinem o marinata in care tinem muschiuletii minim o zi. La rece.
Transferam carnea intr-o tava in care am pus hartie de copt, adaugam marinata si introducem in cuptorul preincalzit, la foc mic, pana cand se evapora tot lichidul. Cat timp stau in cuptor, ii mai intoarcem si ii mai stropim cu marinata din tava.
Poate fi servit ca aperitiv, dar este minunat si pentru pachetelele de la scoala sau serviciu. Este mult mai sanatos decat cel din comert.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Chisca umpluta cu crupe albe
1
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
3
Borsuri, supe, ciorbe

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
Chec cu Iaurt
4
Dulciuri

Chec cu Iaurt

Chec cu Iaurt
Prajitura Cappuccino
5
Dulciuri

Prajitura Cappuccino

Prajitura Cappuccino
Parteneri
Ruladă aperitiv
Bucataras.RO

Ruladă aperitiv

O ruladă foarte simpla,uşor de preparat si foarte aspectuoasă,zic eu.Am vazut-o de foarte multe ori la verişoara mea ,iar...

Ruladă aperitiv
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Cozonac evantai
Gustos.RO

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai