Mini-tortillas in doua combinatii, cu salsa de rosii

Portii
2
Timp pregatire
25 minute
Timp coacere
35 minute
Complexitate
redusa
Mini-tortillas in doua combinatii, cu salsa de rosii

Ingrediente

  • 5 ouă
  • Un cartof mic
  • Un gogosar mic
  • O ciuperca mai mare champignon
  • Două bucăți șuncă de porc
  • 4 căței de usturoi
  • Sare, piper, marar verde, fulgi de chilli
  • Mozzarela
  • O ceapă roșie mică
  • Ulei de măsline
  • Unt
  • O roșie medie
  • 1/2 lime
  • 4 recipiente mici de ceramica

Mod de preparare

Această rețetă , improvizație proprie, pune în valoare legumele toamnei și e un mod de a începe orice dimineață cu un mic dejun complet și bun.
Mai întâi batem ouăle ca pentru omletă cu sare, piper, fulgi de chilli.
Separat , tocam gogoșarul și cartoful cubulete. Le punem într-un bol.
Într-un bol distinct, punem ciuperca și sunca tocate tot cuburi.
Calim separat gogosarul și cartoful în puțin ulei cca . 10 minute sau până se înmoaie, asezonam, așezăm compoziția rezultată într-un recipient.
Calim și ciuperca, sunca , cca. 10 minute, până se înmoaie, asezonam, la final adăugăm și doi căței de usturoi feliati, lăsăm deoparte compoziția rezultată.
Împărțim omleta în două, o amestecăm cu fiecare din cele două umpluturi.
Așezăm cele două mini-tortillas în câte două recipiente mici, unse cu unt.
Le așezăm într-o tavă potrivită, cu puțină apă, le coacem în cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, cca. 30,35 de minute până se întărește compoziția la suprafață.
Se scot cu grijă din forme, se rade mozzarela pe fiecare tortilla, se pun câteva fire de marar .
Se servesc alături de o salsa de roșii care constă într-o roșie tocată cuburi, o ceapă tocată mărunt, 2 căței de usturoi feliati, sare, piper, zeamă de lime, ulei de măsline.
Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
1
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura Kinder Bueno
2
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Negresa (III)
3
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Napolitanele cu nuca, caramel si glazura de ciocolata
4
Dulciuri

Napolitanele cu nuca, caramel si glazura de ciocolata

Napolitanele cu nuca, caramel si glazura de ciocolata
Peste cu telina si sos de portocale
5
Mancaruri cu peste

Peste cu telina si sos de portocale

Peste cu telina si sos de portocale
Parteneri
Reteta de perisoare cu sos de rosii, delicioase si usor de preparat
Bucataras.RO

Reteta de perisoare cu sos de rosii, delicioase si usor de preparat

Descopera cum sa prepari perisoare cu sos de rosii delicioase si usor de facut! O reteta savuroasa, perfecta pentru pranz sau...

Reteta de perisoare cu sos de rosii, delicioase si usor de preparat
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala