Mini-tortillas in doua combinatii, cu salsa de rosii

Portii
2
Timp pregatire
25 minute
Timp coacere
35 minute
Complexitate
redusa
Mini-tortillas in doua combinatii, cu salsa de rosii

Ingrediente

  • 5 ouă
  • Un cartof mic
  • Un gogosar mic
  • O ciuperca mai mare champignon
  • Două bucăți șuncă de porc
  • 4 căței de usturoi
  • Sare, piper, marar verde, fulgi de chilli
  • Mozzarela
  • O ceapă roșie mică
  • Ulei de măsline
  • Unt
  • O roșie medie
  • 1/2 lime
  • 4 recipiente mici de ceramica

Mod de preparare

Această rețetă , improvizație proprie, pune în valoare legumele toamnei și e un mod de a începe orice dimineață cu un mic dejun complet și bun.
Mai întâi batem ouăle ca pentru omletă cu sare, piper, fulgi de chilli.
Separat , tocam gogoșarul și cartoful cubulete. Le punem într-un bol.
Într-un bol distinct, punem ciuperca și sunca tocate tot cuburi.
Calim separat gogosarul și cartoful în puțin ulei cca . 10 minute sau până se înmoaie, asezonam, așezăm compoziția rezultată într-un recipient.
Calim și ciuperca, sunca , cca. 10 minute, până se înmoaie, asezonam, la final adăugăm și doi căței de usturoi feliati, lăsăm deoparte compoziția rezultată.
Împărțim omleta în două, o amestecăm cu fiecare din cele două umpluturi.
Așezăm cele două mini-tortillas în câte două recipiente mici, unse cu unt.
Le așezăm într-o tavă potrivită, cu puțină apă, le coacem în cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, cca. 30,35 de minute până se întărește compoziția la suprafață.
Se scot cu grijă din forme, se rade mozzarela pe fiecare tortilla, se pun câteva fire de marar .
Se servesc alături de o salsa de roșii care constă într-o roșie tocată cuburi, o ceapă tocată mărunt, 2 căței de usturoi feliati, sare, piper, zeamă de lime, ulei de măsline.
Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura turnata cu branza de vaci
2
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza de vaci

Prajitura turnata cu branza de vaci
Prajitura Rustica
3
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
4
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Coaste de porc cu cartofi noi
Bucataras.RO

Coaste de porc cu cartofi noi

 Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...

Coaste de porc cu cartofi noi
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia