Oala de lut se arde in cuptor (mai nou eu o ard si pe ochiul cel mic de la aragaz, dat la minim, se aseaza oala cu gura in jos si se tine pana incepe sa miroasa), apoi se lasa sa se mai racesca. Se pun smantana si caimacul in oala si se amesteca bine.
Se toarna laptele caldut peste, si se lasa la temperatura camerei, dupa ce ati invelit bine oala cu un prosop mai gros. Daca e mai cald in bucatarie se prinde de seara pana dimineata. Daca e ceva mai racoare dureaza cam 24 de ore.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatCornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii