Oala de lut se arde in cuptor (mai nou eu o ard si pe ochiul cel mic de la aragaz, dat la minim, se aseaza oala cu gura in jos si se tine pana incepe sa miroasa), apoi se lasa sa se mai racesca. Se pun smantana si caimacul in oala si se amesteca bine.
Se toarna laptele caldut peste, si se lasa la temperatura camerei, dupa ce ati invelit bine oala cu un prosop mai gros. Daca e mai cald in bucatarie se prinde de seara pana dimineata. Daca e ceva mai racoare dureaza cam 24 de ore.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBun, bun de tot! Asta daca va plac ciupercile, desigur!
Tocanita de pleurotus cu nautSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii