Icre de Vinete (Eggplant Caviar)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 Vinete
1 lingurita mustar
1/2 lingurita usturoi taiat marunt
putina zeama de lamaie
sare
ulei de masline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Se taie 2 vinete in doua pe lungine, se cresteaza in diagonala si incrucisat, se pune sare, se pun la scurs cu o oala de tuci deasupra pentru o ora.

Se scurg, se spala, se steg cu un servetel, se pune putin ulei de masline pe partea taiata, si se dau la cuptor, foc mediu, pentru o ora, sau pina sint moi.

Se ia pulpa cu o lingura de pe coaja, se pune intr-o sita si se lasa la scurs o ora.

Se pune in blender, cu usturoi, lamaie, sare dupa gust si putin ulei de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Icre de Vinete (Eggplant Caviar)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Icre de Vinete (Eggplant Caviar)