Icre de Vinete (Eggplant Caviar)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 Vinete
1 lingurita mustar
1/2 lingurita usturoi taiat marunt
putina zeama de lamaie
sare
ulei de masline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Se taie 2 vinete in doua pe lungine, se cresteaza in diagonala si incrucisat, se pune sare, se pun la scurs cu o oala de tuci deasupra pentru o ora.

Se scurg, se spala, se steg cu un servetel, se pune putin ulei de masline pe partea taiata, si se dau la cuptor, foc mediu, pentru o ora, sau pina sint moi.

Se ia pulpa cu o lingura de pe coaja, se pune intr-o sita si se lasa la scurs o ora.

Se pune in blender, cu usturoi, lamaie, sare dupa gust si putin ulei de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Icre de Vinete (Eggplant Caviar)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Icre de Vinete (Eggplant Caviar)