Se taie 2 vinete in doua pe lungine, se cresteaza in diagonala si incrucisat, se pune sare, se pun la scurs cu o oala de tuci deasupra pentru o ora.
Se scurg, se spala, se steg cu un servetel, se pune putin ulei de masline pe partea taiata, si se dau la cuptor, foc mediu, pentru o ora, sau pina sint moi.
Se ia pulpa cu o lingura de pe coaja, se pune intr-o sita si se lasa la scurs o ora.
Se pune in blender, cu usturoi, lamaie, sare dupa gust si putin ulei de masline.
Pentru Saptamana Barbatilor care Gatesc. Fiind asa laudat la Sighisoara am hotarat sa-l mai fac o data si sa-l si postez, ca...
Chec aperitiv a la MotanInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii