Icre de Vinete (Eggplant Caviar)

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Icre de Vinete (Eggplant Caviar)

Ingrediente

  • 2 Vinete
  • 1 lingurita mustar
  • 1/2 lingurita usturoi taiat marunt
  • putina zeama de lamaie
  • sare
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se taie 2 vinete in doua pe lungine, se cresteaza in diagonala si incrucisat, se pune sare, se pun la scurs cu o oala de tuci deasupra pentru o ora.

Se scurg, se spala, se steg cu un servetel, se pune putin ulei de masline pe partea taiata, si se dau la cuptor, foc mediu, pentru o ora, sau pina sint moi.

Se ia pulpa cu o lingura de pe coaja, se pune intr-o sita si se lasa la scurs o ora.

Se pune in blender, cu usturoi, lamaie, sare dupa gust si putin ulei de masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)