Coacem sfecla cu tot cu coaja in cuptor invelita in folie de aluminiu timp de o ora.
Trecem prin blender sau robot nautul, catelul de usturoi si sucul de lamaie. Nu am indepartat cojile nautului, am observat ca diferenta intre produsul final fara coji si cel cu, este mínima.
Adaugam castravetele si sfecla curatate de coaja si taiate in cuburi, ceapa taiata marunt(am pastrat putin pentru decor), uleiul de masline si susanul(puteti folosi 20ml pasta de susan- tahini) si se blendeaza totul din nou pana devine o pasta cat mai fina.
Condimentam dupa gust cu sare, piper si praf de curry apoi transferam pasta pe farfuria/bolul de servit si decoram cu ceapa tocata marunt si ulei de masline.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii