Se arunca piciorul de la ciuperci si se curata de lame. Se sareaza si se pipereaza, apoi se pun pe gratar cca 2 minute pe fiecare parte. Se lasa sa se raceasca si intre timp se prepara umplutura.
Se amesteca rosiile tocate cubulete, cascavalul, usturoiul pisat, piperul si verdeata si o lingura de ulei. Se pune in palaria de la ciuperca.
Se pun la cuptor intr-o tava unsa, cam 7-10 minute, la temp maxima. Se servesc calde ca aperitiv sau garnitura.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii