Se incinge cuptorul la 200 grade/treapta 5 gaz. Se taie painile ciabatta felii si fiecare felie, pe diagonala in bastonase. Se stropeste fiecare felie cu ulei, se presara sare si putin piper si se dau feliile la cuptor timp de 7-8 minute pana devin aurii. Se pune pe feliile de paine unul din toppingurile de mai sus.
Pentru toppingul cu ciuperci, se pune o lingurita ulei intr-o tigaie si se calesc ciupercile, usturoiul, rozmarinul si cimbrul. Se pune topping-ul pe bruschete si se dau la cuptor pentru 2-3 minute.
Pentru topping-ul cu smochine se pune o felie de gorgonzola, apoi sunca si la final 1/2 smochina. Se dau la cuptor cateva minute pentru a se topi branza.
Pentru topping-ul de masline, se pune amestecul din masline verzi si negre pe bruschete cat sunt calde inca.
Puteti sa le serviti cu frunze de salata verde.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii