Se incinge cuptorul la 200 grade/treapta 5 gaz. Se taie painile ciabatta felii si fiecare felie, pe diagonala in bastonase. Se stropeste fiecare felie cu ulei, se presara sare si putin piper si se dau feliile la cuptor timp de 7-8 minute pana devin aurii. Se pune pe feliile de paine unul din toppingurile de mai sus.
Pentru toppingul cu ciuperci, se pune o lingurita ulei intr-o tigaie si se calesc ciupercile, usturoiul, rozmarinul si cimbrul. Se pune topping-ul pe bruschete si se dau la cuptor pentru 2-3 minute.
Pentru topping-ul cu smochine se pune o felie de gorgonzola, apoi sunca si la final 1/2 smochina. Se dau la cuptor cateva minute pentru a se topi branza.
Pentru topping-ul de masline, se pune amestecul din masline verzi si negre pe bruschete cat sunt calde inca.
Puteti sa le serviti cu frunze de salata verde.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii