Bruschete in 3 Variante

Postat pe: 30-01-2012
(0)

Ingrediente

2 paini
3 linguri ulei cu masline
pentru toppingul cu ciuperci si usturoi:
1 conserva ciuperci taiate
2 catei de usturoi taiati marunt
1/2 lingurita cimbru
1/2 lingurita rozmarin
pentru toppingul cu smochine si gorgonzola:
6 felii gorgonzola
3 felii sunca taiate jumatati
3 smochine taiate jumatati
pentru toppingul cu masline:
3 linguri masline verzi tocate
3 linguri masline negre tocate
salata verde cu dressing pentru servit
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se incinge cuptorul la 200 grade/treapta 5 gaz. Se taie painile ciabatta felii si fiecare felie, pe diagonala in bastonase. Se stropeste fiecare felie cu ulei, se presara sare si putin piper si se dau feliile la cuptor timp de 7-8 minute pana devin aurii. Se pune pe feliile de paine unul din toppingurile de mai sus.

Pentru toppingul cu ciuperci, se pune o lingurita ulei intr-o tigaie si se calesc ciupercile, usturoiul, rozmarinul si cimbrul. Se pune topping-ul pe bruschete si se dau la cuptor pentru 2-3 minute.

Pentru topping-ul cu smochine se pune o felie de gorgonzola, apoi sunca si la final 1/2 smochina. Se dau la cuptor cateva minute pentru a se topi branza.

Pentru topping-ul de masline, se pune amestecul din masline verzi si negre pe bruschete cat sunt calde inca.
Puteti sa le serviti cu frunze de salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bruschete in 3 Variante" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bruschete in 3 Variante