Se incinge cuptorul la 200 grade/treapta 5 gaz. Se taie painile ciabatta felii si fiecare felie, pe diagonala in bastonase. Se stropeste fiecare felie cu ulei, se presara sare si putin piper si se dau feliile la cuptor timp de 7-8 minute pana devin aurii. Se pune pe feliile de paine unul din toppingurile de mai sus.
Pentru toppingul cu ciuperci, se pune o lingurita ulei intr-o tigaie si se calesc ciupercile, usturoiul, rozmarinul si cimbrul. Se pune topping-ul pe bruschete si se dau la cuptor pentru 2-3 minute.
Pentru topping-ul cu smochine se pune o felie de gorgonzola, apoi sunca si la final 1/2 smochina. Se dau la cuptor cateva minute pentru a se topi branza.
Pentru topping-ul de masline, se pune amestecul din masline verzi si negre pe bruschete cat sunt calde inca.
Puteti sa le serviti cu frunze de salata verde.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDemult am vrut sa-l fac, saptamana aceasta am avut si ocazia potrivita! E un tort racoros, ca o inghetata, s-a topit practic...
Tort diplomat cu zmeura si ananasMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii