Se curata rosii de pielita punand una cate una in apa fierbinte apoi se taie cubulete mici. Usturoiul se preseaza marunt pentru a ce se omogeniza cat mai bine cu rosiile. Se adauga usturoiul, uleiul de masline, sarea si busuiocul taiat marunt peste rosii si se amesteca pana cand se distribuie general. Se pune vasul in frigider cam 30 min. pentru a se raci compozitia.
Se serveste cu paine feliata prajita de preferabil integrala sau neagra.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii