Se curata rosii de pielita punand una cate una in apa fierbinte apoi se taie cubulete mici. Usturoiul se preseaza marunt pentru a ce se omogeniza cat mai bine cu rosiile. Se adauga usturoiul, uleiul de masline, sarea si busuiocul taiat marunt peste rosii si se amesteca pana cand se distribuie general. Se pune vasul in frigider cam 30 min. pentru a se raci compozitia.
Se serveste cu paine feliata prajita de preferabil integrala sau neagra.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNu stiu daca este cea mai potrivita denumire, insa am facut-o cu tot dragul si am oferit-o drept martisor dulce celor dragi!...
Prajitura MartisorAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii