Se curata rosii de pielita punand una cate una in apa fierbinte apoi se taie cubulete mici. Usturoiul se preseaza marunt pentru a ce se omogeniza cat mai bine cu rosiile. Se adauga usturoiul, uleiul de masline, sarea si busuiocul taiat marunt peste rosii si se amesteca pana cand se distribuie general. Se pune vasul in frigider cam 30 min. pentru a se raci compozitia.
Se serveste cu paine feliata prajita de preferabil integrala sau neagra.
Tare buna a iesit,am facut dupa reteta Cameliei!Multumesc http://www.bucataras.ro/retete/supa-crema-de-legume-79744.html
Supa crema de legumeCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii