Un suc care face minuni pentru sistemul imunitar, o reteta de Carmen Bruma la storcatorul Kuvings

(0)

2015-11-03 00:00:00

"Toamna si primavara sunt perioadele in care sistemul nostru imunitar are nevoie de ajutor pentru ca organismul incearca sa se adapteze la schimbarile de lumina si fluctuatiile de temperatura.

Efortul corpului nostru de a-si regla temperatura se face cu un consum mai mare de energie decat de obicei."

SpuneCarmen Bruma, care va ofera o reteta pentru un suc ce face minuni pentru sistemul nostru imunitar.

Mai jos aveti atat un tutorial video, cat si ingredientele si modul de preparare:

Ingrediente:

grapefruit roz 200 g catina 200 g ardei gras 200 g lamaie buc. miere - 1 lingurita

Mod de preparare:

spalati toate ingredientele, grapefruit-ul si lamaia se decojesc, iar ardeiul gras se curate de seminte echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru sucuri introduceti treptat ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat la final adaugati mierea si amestecati.
Grapefruit-ul intareste sistemul imunitar, are un continut bogat de vitamina C, alaturi de lamai si alte citrice, fiind foarte eficient impotriva tusei si a racelilor sezoniere. Ajuta de asemenea la digestie.
Catina contine mai multa vitamin C decat macesul si citricele, precum si vitamine din complexul B, minerale si oligoelemente.Si o surpriza la final! Avem pentru voi un voucher de reducere de 20% pentru orice presa la rece Kuvings cod BCKUV32 valabil pana la data de 13 noiembrie pewww.kuvings-romania.ro.

Sursa poza si articol: carmen-bruma.ro