Interviu cu Melianda, Bucatarul lunii Decembrie!

Interviu cu Melianda, Bucatarul lunii Decembrie!

Prezinta-ne o scurta descriere a persoanei din spatele nick-ului Melianda.

Melianda intr-adevar este un nick, dar numele meu e Veronica . Sunt casatorita si am doi ingerasi care in fiecare zi imi fac viata din ce in ce mai frumoasa. Sunt o persoana foarte deschisa, optimista de felul meu. Iubesc viata si imi place romantismul. M-am nascut in zodia gemenilor, orasul in care am copilarit este Galati, dar acum locuiesc in Timisoara.

Cum ai reactionat cand ai vazut ca membrii comunitatii au decis ca tu esti castigatoarea Polonicului pe luna decembrie?

Bineinteles ca am fost foarte placut surprinsa. M-am hotarat asa dintr-o data sa particip la concurs cu reteta respectiva si nu imi pare rau, pentru ca aceasta mi-a adus polonicul de aur ... chiar daca e virtual pentru mine inseamna mult si ma motiveaza. Se pare ca am fost foarte cuminte daca am primit acest dar luna cadourilor ...

Cand si cum s-a petrecut prima ta intalnire cu aceasta comunitate?

Cautam retete pe net si am descoperit aceasta comunitate. Asta se intampla in luna noiembrie a anului 2007. M-am hotarat sa ma inscriu, atunci nu credeam ca voi posta retete sau ca voi incepe sa fac fotografii la mancarurile preparate de mine.

Esti foarte activa pe forum, apreciind mereu reusitele culinare ale celorlalti. Denota asta existenta unei prietenii legate cu ceilalti membri ai comunitatii?

Ma simt apropiata de multi membri ai acestei comunitati, eu ii consider prieteni pe toti si intotdeauna cand am avut o nelamurire sau am avut nevoie de unele sfaturi, le-am primit rapid.

Ce au la baza aceste prietenii? Pasiunea pentru gatit, compatibilitatea caracterelor sau pur si simplu sunt convenabile, fiind doar niste relatii pe online, care nu necesita prea mult efort pentru a fi intretinute?

Cred ca toti sau majoritatea membrilor din aceasta comunitate au o pasiune pentru gatit si nu numai. Poate unii membri au descoperit aceasta pasiune pe parcursul discutiilor de pe RC.

Mie sincer mi-ar placea sa ma intalnesc cu cativa membri, pe care ii admir foarte mult si nu cred ca prieteniile dintre membrii comunitatii sunt doar de fatada. Eu in aceasta comunitate ma simt foarte bine si intotdeauna cand am putin timp liber deschid calculatorul si particip la discutiile de aici.

Esti mereu incantata de retetele postate, in special de cele ce aduc ceva inedit fie in modul de preparare, fie in continutul lor. Te consideri o persoana careia ii place mereu sa incerce ceva nou (si nu vorbim aici neaparat exclusiv de domeniul culinar)?

Intotdeauna mi-au placut noutatile si imi place diversitatea. Pe RC am gasit retete de toate genurile si da, sunt o persoana care vrea sa incerce ceva nou mai ales in domeniul culinar si nu numai. Imi place sa experimentez fel si fel de retete si chiar daca nu toate imi ies cum ar trebui, perseverez pana reusesc, nu ma dau batuta.

Care sunt pasiunile tale?

Pasiunile mele sunt multe, nu prea am timp de toate. Marea mea dorinta ar fi sa fac o scoala de bucatari, ador sa stau in bucatarie sa gatesc, mai ales cand copiii mei stau pe langa mine si sar in sus de bucurie ca isi baga manutele prin faina si imi zic: "uite mami fac si eu mancare". Alte pasiuni pe care le mai am sunt cosmetica, imi place sa ascult muzica si sa calatoresc, sa ma plimb si, bineinteles, sa ma joc cu ingerasii mei .

Ce-ti place si ce-ti displace cel mai mult la aceasta comunitate?

Imi place mult aceasta comunitate, intotdeauna ma simt bine si particip cu placere la discutiile de aici, e o atmosfera calda si primitoare, daca nu mi-ar fi placut nu as fi stat atata timp.

Daca ar fi sa schimbi ceva la ea, ce ar fi acel ceva?

Uf, nu stiu daca as schimba ceva la aceasta comunitate, dar as adauga in cartea de bucate a site-ului o sectiune numai cu fructe de mare. Sunt destule retete cu aceste ingrediente ca fel principal si cred ca ar fi bine daca le-am pune pe toate intr-un singur loc.

Ce altceva consideri ca ar mai trebui sa stie membrii comunitatii despre tine?

Nu stiu ce altceva ar trebui sa mai stie membrii comunitatii despre mine…pot spune ca sunt o persoana deschisa, perseverenta, imi place sa ma bucur de orice, sa fiu inconjurata de familie si de prieteni.

In incheiere, un gand adresat tuturor membrilor comunitatii ...

Le doresc tuturor membrilor sa ne incante ca si pana acum cu multe retete minunate si sa fie intotdeauna la fel de prietenosi si saritori ca intotdeauna. Va pup si tineti-o tot asa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
3
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
4
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu Nuca
5
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Parteneri
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.