În Italia, anul trecut, o provocarea delicioasă a animat rețelele sociale timp de câteva luni pentru a descoperi gusturile „Generației G”, generația Gorgonzola!
Zece influenceri au creat tot atâtea rețete cu Gorgonzola DOP, dând naștere unor provocări distractive și creative între generații. Tommaso Cassissa, Stefano Guerrera, Sam&Wendy, Luca Trapanese, Roberta Zacchero, Jenny De Nucci, Francesco Facchinetti, Awed, Alice Venturi și Raissa&Momo au intrat în joc cu lingura, mixerul, sucitorul și ... Gorgonzola DOP.
Dintre toate preparatele realizate, cinci compun Meniul Generației G, care a sunat astfel:
ANTREU: Chifteluțe prăjite de cartofi și Gorgonzola DOP (de Stefano Guerrera)
FEL PRINCIPAL: Paste cu cremă de ciuperci, Gorgonzola DOP și speck (de Sam&Wendy)
FEL SECUNDAR: Chifteluțe cu cremă de Gorgonzola DOP picantă (de Roberta Zacchero)
SNACK: Bruschette cu Gorgonzola DOP și roșii cherry (de Awed)
DESERT: Foietaje cu pere și Gorgonzola DOP (de Alice Venturi)
FEL PRINCIPAL EXTRA: Risotto cu cremă de dovleac și fondue de Gorgonzola DOP, creat de Pasquale Donato
Sursa: https://www.gorgonzola.com/news/il-menu-della-generazione-g/
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii