Un suc care face minuni pentru sistemul imunitar, o reteta de Carmen Bruma la storcatorul Kuvings

"Toamna si primavara sunt perioadele in care sistemul nostru imunitar are nevoie de ajutor pentru ca organismul incearca sa se adapteze la schimbarile de lumina si fluctuatiile de temperatura.

Efortul corpului nostru de a-si regla temperatura se face cu un consum mai mare de energie decat de obicei."

Spune Carmen Bruma, care va ofera o reteta pentru un suc ce face minuni pentru sistemul nostru imunitar.

Mai jos aveti atat un tutorial video, cat si ingredientele si modul de preparare:

 

Ingrediente:

• grapefruit roz – 200 g

• catina – 200 g

• ardei gras – 200 g

• lamaie – ½ buc.

• miere - 1 lingurita

Mod de preparare:

• spalati toate ingredientele, grapefruit-ul si lamaia se decojesc, iar ardeiul gras se curate de seminte

• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru sucuri

• introduceti treptat ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat

• la final adaugati mierea si amestecati.


Grapefruit-ul intareste sistemul imunitar, are un continut bogat de vitamina C, alaturi de lamai si alte citrice, fiind foarte eficient impotriva tusei si a racelilor sezoniere. Ajuta de asemenea la digestie.


Catina contine mai multa vitamin C decat macesul si citricele, precum si vitamine din complexul B, minerale si oligoelemente.

 

Si o surpriza la final! Avem pentru voi un voucher de reducere de 20% pentru orice presa la rece Kuvings – cod BCKUV32 valabil pana la data de 13 noiembrie pe www.kuvings-romania.ro.

Sursa poza si articol: carmen-bruma.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Strudel delicios cu fructe, cu un aluat foietat usor de facut

Strudel delicios cu fructe, cu un aluat foietat usor de facut

Strudel delicios cu fructe, cu un aluat foietat usor de facut
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor
Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

Încântă-ți papilele gustative cu această rețetă rafinată de spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate....

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate
Cele mai apreciate rețete
Tocana de legume cu morcov si orez - conserva pentru iarna
1
Conserve, muraturi

Tocana de legume cu morcov si orez - conserva pentru iarna

Tocana de legume cu morcov si orez este o conserva minunata pentru iarna, care nu lipseste niciodata din camara mea.

Tocana de legume cu morcov si orez - conserva pentru iarna
Tavalita cu Nuca
3
Dulciuri

Tavalita cu Nuca

Tavalita cu Nuca
Cum se face sucul de roșii pentru iarnă
4
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii pentru iarnă

Cum se face sucul de roșii pentru iarnă
Parteneri
Merluciu cu legume si sos de rosii
Bucataras.RO

Merluciu cu legume si sos de rosii

Pestele este pe cat de bun pe atit de sanatos ... mai ales daca il servim alaturi de legume si sos de rosii facut proaspat cu...

Merluciu cu legume si sos de rosii
Dulceata de caise
Culinar.RO

Dulceata de caise

Am avut cateva caise pe acasa care stateau sa se strice . In urma cu vreo luna si jumatate am comandat Green Sugar gelifiant...

Dulceata de caise
Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise
Gustos.RO

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise

Galette cu caise - reteta de tarta rustica cu caise. Descopera cum sa prepari o tarta delicioasa si usor de facut, perfecta...

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia