Dragii nostri,
A venit vremea unei noi invitatii placute din partea Reteteculinare!
De data acesata este una frumoasa, cu parfum de tricolor si traditie, dedicata Zilei Nationale.
Intre 25 noiembrie si 6 decembrie 2015, inscrie in site Reteteculinare.ro orice reteta traditionala romanesca si Reteteculinare te premiaza.
Poti castiga doua frumoase si utile tavi pentru cozonac sau chec, cu care te vei mandri de sarbatori.
Reteta castigatoare va fi desemnata de redactia Reteteculinare, in functie de urmatoarele criterii: originalitate; complexitate; detalierea descrierii pasilor de preparare, atat prin text, cat si prin fotografii; calitatea fotografiilor.
Atentie! Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Textul si fotografiile trebuie sa apartina participantului. Retetele cu texte sau fotografii copiate vor fi descalificate.
Castigatorul va fi anuntat pe 10 decembrie.
Mult succes!
Cu drag,
Echipa RC
--------
CASTIGATORUL:
A gatit romaneste, ne-a incantat si a castigat premiul concursului Reteteculinare dedicat Zilei Nationale, doua frumoase si utile tavi pentru cozonac sau chec, rocsi, cu a sa reteta romanesca si bine explicata: http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/mancaruri_cu_carne/varza-murata-cu-pulpa-de-porc-si-carnat-la-cuptor-9788/
Felicitari!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii