Cum sa faci cele mai interesante cuburi de gheata

Cum sa faci cele mai interesante cuburi de gheata

Caldura de afara ne face pe toti sa ne gandim la metode cat mai creative de a ne racori. 

Pentru a-ti face viata mai usoara si bauturile mai apetisante, iata cateva sugestii pentru cum poti face cele mai interesante cuburi de gheata. 

Atunci cand vrei sa racesti un pahar de vin alb sau de sprit, pentru a nu dilua bautura, este bine sa ai la congelator o tava cu cuburi de gheata din vin alb. 


sursa foto: tastingtable.com

Daca sunteti o persoana care "nu poate trai fara cafea" si o consumati chiar si cand afara sunt temperaturi caniculare (desi nu este indicat), e bine de stiut ca o metoda prin care o puteti raci fara sa o diluati este prin cuburi congelate de cafea cu lapte.

Pentru cele mai interesante limonade, puneti in cuburile de gheata flori: panselute sau trandafiri si frezii. Este o idee foarte simpla, dar la care, poate, nu v-ati gandit pana acum.

De asemenea, in loc de flori puteti sa puneti si bucati de fructe sau chiar fructe intregi: mure, zmeura, fragute etc.

Pentru bauturile copiilor, in cuburile de gheata puteti include figurine de plastic. Insa, mare atentie sa nu fie la varsta la care pot inghiti acele mici jucarii!

Daca am inceput cu vinul, sa terminam tot cu el. O alta metoda de racire a vinului, atunci cand nu vreti sa-l diluati cu apa, este sa congelati boabe de struguri pe care mai apoi sa le folositi pentru racirea bauturii. Astfel, se pastreaza si aroma vinului si taria acestuia. 

Sursa articol si poze: tastingtable.comlook-what-i-made.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci
Salata de cartofi Olivier

Salata de cartofi Olivier

Aceasta salata combina cubulete de cartofi, morcovi, carne fiarta (vita sau pui), castraveti murati, mazare si oua, toate...

Salata de cartofi Olivier
Tarta cu rubarba si cirese

Tarta cu rubarba si cirese

Tarta cu rubarba si cirese
Cele mai apreciate rețete
Ratatouille - o tocanita taraneasca delicioasa
1
Carte de bucate

Ratatouille - o tocanita taraneasca delicioasa

Este un amestec delicios de legume, printre care vinete, dovlecei, ardei, roșii, ceapă și condimente, gătite împreună...

Ratatouille - o tocanita taraneasca delicioasa
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
2
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
3
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Ceafa de porc la cuptor
4
Prajitura turnata cu branza si visine
5
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Parteneri
Tort cu crema de bezea cu nes
Bucataras.RO

Tort cu crema de bezea cu nes

Din ciclul ce găsesc prin frigider când am poftă de ceva dulce.Cum mă tot împiedicam de un borcan cu albușuri...

Tort cu crema de bezea cu nes
Chiftele din carne si legume, la cuptor
Culinar.RO

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Chiftele din carne si legume, la cuptor
Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos
Gustos.RO

Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos

incearca reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata! Un desert decadent, ideal pentru orice ocazie...

Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate