Cum sa faci cele mai interesante cuburi de gheata

Cum sa faci cele mai interesante cuburi de gheata

Caldura de afara ne face pe toti sa ne gandim la metode cat mai creative de a ne racori. 

Pentru a-ti face viata mai usoara si bauturile mai apetisante, iata cateva sugestii pentru cum poti face cele mai interesante cuburi de gheata. 

Atunci cand vrei sa racesti un pahar de vin alb sau de sprit, pentru a nu dilua bautura, este bine sa ai la congelator o tava cu cuburi de gheata din vin alb. 


sursa foto: tastingtable.com

Daca sunteti o persoana care "nu poate trai fara cafea" si o consumati chiar si cand afara sunt temperaturi caniculare (desi nu este indicat), e bine de stiut ca o metoda prin care o puteti raci fara sa o diluati este prin cuburi congelate de cafea cu lapte.

Pentru cele mai interesante limonade, puneti in cuburile de gheata flori: panselute sau trandafiri si frezii. Este o idee foarte simpla, dar la care, poate, nu v-ati gandit pana acum.

De asemenea, in loc de flori puteti sa puneti si bucati de fructe sau chiar fructe intregi: mure, zmeura, fragute etc.

Pentru bauturile copiilor, in cuburile de gheata puteti include figurine de plastic. Insa, mare atentie sa nu fie la varsta la care pot inghiti acele mici jucarii!

Daca am inceput cu vinul, sa terminam tot cu el. O alta metoda de racire a vinului, atunci cand nu vreti sa-l diluati cu apa, este sa congelati boabe de struguri pe care mai apoi sa le folositi pentru racirea bauturii. Astfel, se pastreaza si aroma vinului si taria acestuia. 

Sursa articol si poze: tastingtable.comlook-what-i-made.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Gogosari in Sos de Mustar
2
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Pandispan cu mere si budinca
4
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
5
Carte de bucate

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie