Cand te gandesti la retete pe care le poti face cu cirese, iti vin imediat in minte deserturi, inghetate, compoturi si, in general, lucruri dulci.
Insa, ciresele merg foarte bine si cu lucruri sarate, cum ar fi branza de capra sau baconul.
Asa ca, daca vrei sa uimesti pe cineva sau sa-ti uimesti simturile, trebuie sa incerci urmatorul sandvis, perfect pentru un mic dejun de vara sau pentru un snack intre mese.
Ingrediente:
2-3 felii de bacon
2 felii de paine neagra
1-2 linguri de crema de branza de capra
5-6 cirese pietroase
1 frunza de salata
Mod de preparare:
Perpeleste feliile de bacon intr-o tigaie, apoi pune-le pe o farfurie tapetata cu servetele de hartie. Feliile de paine de prajesc si ele in toaster sau pe o plita.
Intinde branza de capra pe feliile de paine cat inca sunt calde. Apoi pune si feliile de bacon pe una dintre felii si se adauga elementul surpriza: ciresele taiata in jumatati si fara samburi.
La final se adauga si frunza de salata si se inchide sandvisul cu cealalta felie de paine unsa cu branza de capra.
Se serveste alaturi de o bere rece, cea neagra merge cel mai bine cu acest tip de sandvis.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaUn dulce simplu și super apreciat în familia noastră!
Plăcintă cu brânză dulce și stafideMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii