Cel mai bun desert raw pentru Dragobete, pregatit de Ligia Pop la Oster Versa

Cel mai bun desert raw pentru Dragobete, pregatit de Ligia Pop la Oster Versa

Luna februarie este cunoscuta drept Luna Indragostitilor.

Sfantul Valentin a trecut, dar urmeaza Dragobetele, pentru care Ligia Pop a pregatit un desert perfect: cheesecake cu lamaie, preparat cu ajutorul blenderului Oster Versa.

"Luati-va curaj si incercati aceasta reteta si veti vedea ce usor este de facut! Aroma exotica a prajiturii vă va purta gandul la cele mai frumoase momente romantice petrecute alaturi de persoana iubita!"

Ingrediente: 

Cheesecake
• apa filtrata - 200 ml
• lamaie bio - 100 g buc.
• indulcitor natural raw - 2 linguri
• vanilie pudra - 10 g
• psyllium – 3-4 linguri
• caju raw – 250 g

Glazura
• merisoare fara zahar, indulcite cu suc de mere – 200 g
• apa filtrata – 200 ml
• caju - 50 g
• psyllium – 1 lingurita

Mod de preparare:

• toate ingredientele pentru cheesecake se adauga in blenderul performant Oster Versa

• se mizeaza pana cand nucile de caju devin pasta, insa mai au bucatele marunte de caju

• compozitia se pune in formele preferate si se lasa la congelator pentru 30 min – 1 ora

• pentru glazura, se adauga toate ingredientele pentru glazura in blenderul performant Oster Versa si se mixeaza pana cand devine precum smantana

• dupa 30 min – 1 ora de stat la congelator, cheesecake-ul se scoate si se orneaza cu glazura, fulgii de cocos, capsuni si frunzulite de capsuni. Aici insa puteti sa va folositi imaginatia si sa ornati cu ce ingrediente preferati. 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui

Gem de gutui

Gem de gutui
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate
Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris
Cele mai apreciate rețete
Cozonac cu carne in foi de varza murata
2
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Peltea de gutui cu petale de trandafiri
4
Dulciuri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri
Salam de biscuiti
5
Dulciuri

Salam de biscuiti

Salam de biscuiti
Parteneri
Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Culinar.RO

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia