Luna februarie este cunoscuta drept Luna Indragostitilor.
Sfantul Valentin a trecut, dar urmeaza Dragobetele, pentru care Ligia Pop a pregatit un desert perfect: cheesecake cu lamaie, preparat cu ajutorul blenderului Oster Versa.
"Luati-va curaj si incercati aceasta reteta si veti vedea ce usor este de facut! Aroma exotica a prajiturii vÄ va purta gandul la cele mai frumoase momente romantice petrecute alaturi de persoana iubita!"
Ingrediente:
Cheesecake
apa filtrata - 200 ml
lamaie bio - 100 g buc.
indulcitor natural raw - 2 linguri
vanilie pudra - 10 g
psyllium 3-4 linguri
caju raw 250 g
Glazura
merisoare fara zahar, indulcite cu suc de mere 200 g
apa filtrata 200 ml
caju - 50 g
psyllium 1 lingurita
Mod de preparare:
toate ingredientele pentru cheesecake se adauga in blenderul performant Oster Versa
se mizeaza pana cand nucile de caju devin pasta, insa mai au bucatele marunte de caju
compozitia se pune in formele preferate si se lasa la congelator pentru 30 min 1 ora
pentru glazura, se adauga toate ingredientele pentru glazura in blenderul performant Oster Versa si se mixeaza pana cand devine precum smantana
dupa 30 min 1 ora de stat la congelator, cheesecake-ul se scoate si se orneaza cu glazura, fulgii de cocos, capsuni si frunzulite de capsuni. Aici insa puteti sa va folositi imaginatia si sa ornati cu ce ingrediente preferati.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii