Luna februarie este cunoscuta drept Luna Indragostitilor.
Sfantul Valentin a trecut, dar urmeaza Dragobetele, pentru care Ligia Pop a pregatit un desert perfect: cheesecake cu lamaie, preparat cu ajutorul blenderului Oster Versa.
"Luati-va curaj si incercati aceasta reteta si veti vedea ce usor este de facut! Aroma exotica a prajiturii vÄ va purta gandul la cele mai frumoase momente romantice petrecute alaturi de persoana iubita!"
Ingrediente:
Cheesecake
apa filtrata - 200 ml
lamaie bio - 100 g buc.
indulcitor natural raw - 2 linguri
vanilie pudra - 10 g
psyllium 3-4 linguri
caju raw 250 g
Glazura
merisoare fara zahar, indulcite cu suc de mere 200 g
apa filtrata 200 ml
caju - 50 g
psyllium 1 lingurita
Mod de preparare:
toate ingredientele pentru cheesecake se adauga in blenderul performant Oster Versa
se mizeaza pana cand nucile de caju devin pasta, insa mai au bucatele marunte de caju
compozitia se pune in formele preferate si se lasa la congelator pentru 30 min 1 ora
pentru glazura, se adauga toate ingredientele pentru glazura in blenderul performant Oster Versa si se mixeaza pana cand devine precum smantana
dupa 30 min 1 ora de stat la congelator, cheesecake-ul se scoate si se orneaza cu glazura, fulgii de cocos, capsuni si frunzulite de capsuni. Aici insa puteti sa va folositi imaginatia si sa ornati cu ce ingrediente preferati.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii