Cel mai bun desert raw pentru Dragobete, pregatit de Ligia Pop la Oster Versa

Cel mai bun desert raw pentru Dragobete, pregatit de Ligia Pop la Oster Versa

Luna februarie este cunoscuta drept Luna Indragostitilor.

Sfantul Valentin a trecut, dar urmeaza Dragobetele, pentru care Ligia Pop a pregatit un desert perfect: cheesecake cu lamaie, preparat cu ajutorul blenderului Oster Versa.

"Luati-va curaj si incercati aceasta reteta si veti vedea ce usor este de facut! Aroma exotica a prajiturii vă va purta gandul la cele mai frumoase momente romantice petrecute alaturi de persoana iubita!"

Ingrediente: 

Cheesecake
• apa filtrata - 200 ml
• lamaie bio - 100 g buc.
• indulcitor natural raw - 2 linguri
• vanilie pudra - 10 g
• psyllium – 3-4 linguri
• caju raw – 250 g

Glazura
• merisoare fara zahar, indulcite cu suc de mere – 200 g
• apa filtrata – 200 ml
• caju - 50 g
• psyllium – 1 lingurita

Mod de preparare:

• toate ingredientele pentru cheesecake se adauga in blenderul performant Oster Versa

• se mizeaza pana cand nucile de caju devin pasta, insa mai au bucatele marunte de caju

• compozitia se pune in formele preferate si se lasa la congelator pentru 30 min – 1 ora

• pentru glazura, se adauga toate ingredientele pentru glazura in blenderul performant Oster Versa si se mixeaza pana cand devine precum smantana

• dupa 30 min – 1 ora de stat la congelator, cheesecake-ul se scoate si se orneaza cu glazura, fulgii de cocos, capsuni si frunzulite de capsuni. Aici insa puteti sa va folositi imaginatia si sa ornati cu ce ingrediente preferati. 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Saramura de pui

Saramura de pui

Saramura de pui
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
2
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
3
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu Nuca
4
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
5
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
Parteneri
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.