Saptamana aceasta va oferim idei despre reciclarea deserturilor. Nu trebuie sa mai aruncati resturile de prajituri. Daca nu le foloseati deja la altceva, va oferim noi cateva idei care v-ar putea ajuta sa va bucurati de deserturi variate, ce au la baza acelasi produs.
Ce puteti folosi:
Marginile prajiturilor pe care le decupati pentru a va asigura ca prajitura va aparata frumos"Burtile" blaturilor de tort care cresc neuniform Bucati de cozonac, pandispan sau biscuiti ce nu s-au mancat la timp
Toate acestea se pot congela inainte de a se strica. Cand e nevoie de ele, se scot si se refolosesc.
Ce puteti face cu resturi de blaturi sau pandispan
In cazul in care s-au adunat suficiente resturi in congelator, puteti incerca una din retetele de mai jos:
Cake pops 6 componente, 2 deserturi Bilute dulci
Ce puteti face cu resturile de cozonac
Cozonacul este unul din cele mai bune deserturi traditionale. Prin urmare, multi dintre noi avem retineri in a-l arunca atunci cand nu se mananca. In astfel de situatii, cand facem mai mult cozonac decat se consuma cat e proaspat, putem utiliza urmatoarele retete care sa-l puna in valoare intr-o alta forma:
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii