Ce putem face cu resturile de mancare II

Ce putem face cu resturile de mancare II

Saptamana aceasta va oferim idei despre reciclarea deserturilor. Nu trebuie sa mai aruncati resturile de prajituri. Daca nu le foloseati deja la altceva, va oferim noi cateva idei care v-ar putea ajuta sa va bucurati de deserturi variate, ce au la baza acelasi produs.

Ce puteti folosi:

Marginile prajiturilor pe care le decupati pentru a va asigura ca prajitura va aparata frumos"Burtile" blaturilor de tort care cresc neuniform Bucati de cozonac, pandispan sau biscuiti ce nu s-au mancat la timp

Toate acestea se pot congela inainte de a se strica. Cand e nevoie de ele, se scot si se refolosesc.

Ce puteti face cu resturi de blaturi sau pandispan

In cazul in care s-au adunat suficiente resturi in congelator, puteti incerca una din retetele de mai jos:

Cake pops 6 componente, 2 deserturi Bilute dulci

Fursecuri rapide

Desert cu cacao si ciocolata

Ce puteti face cu resturile de cozonac

Cozonacul este unul din cele mai bune deserturi traditionale. Prin urmare, multi dintre noi avem retineri in a-l arunca atunci cand nu se mananca. In astfel de situatii, cand facem mai mult cozonac decat se consuma cat e proaspat, putem utiliza urmatoarele retete care sa-l puna in valoare intr-o alta forma:

Budinca de cozonac

Friganele din cozonac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui

Gem de gutui

Gem de gutui
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate
Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris
Cele mai apreciate rețete
Cozonac cu carne in foi de varza murata
2
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Peltea de gutui cu petale de trandafiri
4
Dulciuri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri
Salam de biscuiti
5
Dulciuri

Salam de biscuiti

Salam de biscuiti
Parteneri
Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Culinar.RO

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia