Concurs - Sarbatorim toamna in FAMILIE

(0)

2015-09-28 00:00:00

bunatati_din_natura.jpg

Stim ca vrei tot ce este mai bun pentru FAMILIA ta. Ca gatesti cu mult drag pentru ei. Ca te bucuri cand lauda retetele tale culinare si cel mai mult iti place cand le pregatesti RETETA PREFERATA. In acest anotimp ai ocazia mai mult decat oricand sa ii rasfeti cu bunatatile gatite de tine si sa primesti de la Reteteculinare altele, drept rasplata pentru harnicia si daruirea ta.

Cu ajutorul retetei preferate a familiei tale, poti si castiga pentru tine si pentru intreaga familie un cos plin de bunatati. 100% naturale si delicioase, pe care le vei savura impreuna cu cei dragi. Haide sa sarbatorim toamna in familie!

Castiga unul dintre cele 3 cosuri de rachita de la Bunatati din natura: Dulceata naturala din Cirese Rosii cu menta de gradina, Topping din Nuci verzi cu scortisoara, vin sec Feteasca Regala, Set de ceai Dammann 1925 alcătuit dintr-o cutie de metal somptuoasă, un infuzor sub formă de linguriţă aurită şi patru recipiente metalice cu cte 25g din următoarele ceaiuri clasice Dammann Frres.

Iata cum poti castiga:

1. Intre 28 septembrie si 4 octobrie 2015, incarca pe site-ul www.reteteculinare.ro una sau mai multe retete preferate ale familiei tale (Atentie: intra in concurs doar retetele insotite de fotografii)

2. Da LIKE paginii de facebook Bunatati din natura

3. Pana pe 7 octombrie, aduna cat mai multe LIKE-uri pentru reteta sau retetele tale inscrise in concurs

4. Castiga cele mai votate 3 retete (cu cele mai multe like-uri in site-ul Reteteculinare.ro)

Mult succes!

* Fotografia care ilustreaza articolul are titlu de prezentare si nu reprezinta continutul exact al premiului. Paricipa la concurs doar retetele al caror continut este original. Organizatorii isi rezerva dreptul de a descalifica retete care preiau continutul altor autori.

Update:

Castigatorii celor 3 cosuri de la Bunatati din natura sunt:

angistrutinsky

redmihai23

gicuta69

Felicitari castigatorilor!