Concurs de retete organizat de KOMUNOMO

(0)

2016-02-22 00:00:00

Salutari! Daca esti fan al gatitului, o sa te intereseze ce avem de spus! Komunomo are placerea de te invita la un concurs de retete cu carne de pui, organizat in parteneriat cu KitchenShop. Concursul are loc in perioada 22 februarie-7 martie, iar premiile oferite sunt:

- Locul I: Oala Multi-Cooker KitchenAid


- Locul II: Set vase de gatit - Zwilling


- Locul III: Set cutite TWIN Gourmet - Zwilling

Pentru a participa, trebuie sa propui o reteta originala, al carei ingredient principal este carnea de pui. Aceasta reteta trebuie insotita si de o poza, ca sa vedem cum arata creatia ta culinara. Atentie: fiecare participant poate sa inscrie o singura reteta in concurs!

Poate te intrebi cum vom alege castigatorii. Ei bine, nu noi ii alegem, ci publicul. Oamenii care citesc retetele isi vor exprima preferintele, prin manifestarea de emotii. Retetele care primesc cel mai mare numar de emotii sunt declarate castigatoare.


Concursul are loc pe platforma Komunomo. Pentru a participa si pentru a afla mai multe detalii, te rugam sa dai click aici!


Acum sa-ti spunem cateva cuvinte despre noi: Komunomo este o platforma de social media, facuta in Romania. Vrem sa ii ajutam pe utilizatorii nostri sa ajunga rapid la informatia care este relevanta pentru ei. Astfel, am venit cu ideea de comunitati o solutie pentru ca oamenii cu pasiuni comune sa poata intra in contact si sa poata face schimb de impresii si cunostinte. Despre tine stim ca esti interesat de gastronomie. Avem deja o comunitate dedicata gurmanzilor si bucatarilor pe Komunomo.

Te invitam sa i te alaturi!

Nu ne mai ramane decat sa iti uram spor la gatit si succes la concurs!
Cu drag,
Echipa Komunomo