Cele mai bune 10 preparate romanesti pe care sa le pui pe masa de Craciun

Cele mai bune 10 preparate romanesti pe care sa le pui pe masa de Craciun

V-am povestit despre obiceiurile romanesti de Ignat si de Craciun.

Acum a venit timpul sa va spunem si ce preparate traditionale puteti pune pe masa de Craciun. 

Sunt doar cateva sugestii care ni s-au parut noua mai potrivite si gustoase. 

Sarbatori fericite si tihnite!

1. Sarmale cu dulceata de vin rosu si mamaliga 

2. Piftie 

3. Oua umplute cu ton si mascarpone

4. Vin fiert ca in Arad

5. Friptura de porc la cuptor 

6. Salata de boeuf

7. Cozonac cu doua umpluturi

8. Turta dulce 

9. Tort diplomat 

10. Fursecuri fragede de Craciun

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate