Ce au mancat vedetele la cina de gala a Globurilor de Aur

Ce au mancat vedetele la cina de gala a Globurilor de Aur

Pe 10 ianuarie au fost decernate Globurile de Aur, iar cele mai in voga vedete ale momentului au fost prezente la Beverly Hilton International Ballroom. 

Bineinteles, inainte de inceperea evenimentului transmis live, a avut loc o cina festiva, la care au fost servite mai multe mancaruri alese. 

Pentru cei curiosi sa afle ce au avut pe masa vedetele (mai jos aveti o imagine cu felul in care au fost aranjate mesele la Globurile de Aur), avem intreaga lista de preparate.

La felul principal a fost servit file de carne de vita in crusta Marinara si usturoi negru. Acesta a venit alaturi de pastrav curcubeu cu garnitura de dovleac ras, capere prajite si piure de cartofi dulci.

De asemenea, alaturi de toate acestea a venit si o salata California Market, din varza chinezeasca, ridiche alba, radacina de lotus calita in ulei de susan, rosii cherry, vanata japoneza si dressing de ghimbir cu mustar.

Desertul a fost pregatit de chef-ul patiser Thomas Henzi. Acesta a preparat un caramelito de ciocolata - un mousse de ciocolata, turnat peste un blat de tort fara faina cu rom Marnier; o crema mousseline de lamaie in forma de sfera aurie cu fistic in centru; dar si un tort cu migdale.

Bautura oficiala a Globurilor de Aur a fost cocktailul Moët Ruby Red, preparat de Karen Grill din sampanie Moet Chandon, zmeura, tarhon, lamaie si votca. 

Pentru realizarea acestor preparate a lucrat o echipa formata din peste 200 de bucatari. 

Sursa articol: losangeles.cbslocal.comabcnews.go.com
Sursa foto: cbsnews.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Gogosari in Sos de Mustar
2
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Pandispan cu mere si budinca
4
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
5
Carte de bucate

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie