10 ani de Reteteculinare - 10 zile de Sarbatoare

(0)

2015-10-16 00:00:00

Dragii nostri,

Au trecut 10 ani de cand site-ul Reteteculinare.ro a luat fiinta.

Este o cifra frumoasa, un motiv de bucurie si un moment in care ne gandim cu drag la voi, toti cei care ati fost alaturi de RC, care l-ati vazut crescand si ati contribuit la ceea ce el este astazi.

Va multumim tuturor, mai vechi sau mai noi membri ai comunitatii Reteteculinare, precum si tuturor celor care au rasfoit marea carte de bucate a site-ului si s-au bucurat de fiecare data de experienta pe care acesta le-a oferit-o.

Si pentru ca este o aniversare atat de importanta, haideti sa sarbatorim asa cum stim noi mai bine: va invitam cu drag la un dublu concurs aniversar, desfasurat timp de 10 zile!

Concursul 1

Intre 16 si 25 octombrie, inscrie Cel mai frumos tort aniversar, selecteaza sectiunea din forum Retete Ilustrate - Dulciuri si denumeste reteta Tort aniversar RC - 10 ani. Cel mai reusit tort va castiga un Aparat de gatit Crock Pot slow cooker 2.4 L

In plus, imaginea tortului castigator va fi prezenta pe cover-ul paginii de facebook, timp de 10 zile de la anuntarea castigatorului.

Redactia Reteteculinare va desemna cea mai reusita reteta, iar castigatorul va fi anuntat luni, 26 octombrie.

Concursul 2

Urari la 10 ani de Reteteculinare

Intre 16 si 25 octombrie, scrie urarile tale pentru site-ul Reteteculinare.ro in sectiunea dedicata acestui subiect din forum, la subiectulAniversare RC - 10 ani!!!

Zilnic, dintre cei care ne scriu urarile lor, timp de 10 zile, vor fi desemnati prin tragere la sorti, cate 10 castigatori a 10 premii (in total 100 de premii constand in tavi Easy Grip si diferite alte ustensile de bucatarie utile de la Fiskars), pe care vi le oferim cu mare drag, la marea noastra sarbatoare.

Va multumim ca faceti parte din comunitatea Reteteculinare si va uram petrecere frumoasa! :)

Cu drag,

Echipa Reteteculinare