Sos de Mustar

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml supa de carne (lichidul ramas de la fierberea carnii de vita e ideal)
  • 40 ml otet alb
  • 4 lingurite mustar Dijon
  • 2 lingurite de zahar
  • 1 ou

Mod de preparare

Mustarul oul si cele doua lingurite de zahar se amesteca foarte bine. Se adauga apoi supa de carne si otetul si se pune la fiert. Se tine pana se ingroasa putin, el in timpul racirii se ingroase. Timpul de fierbere este undeva intre 4-6 minute.

Se serveste fierbinte peste rasolul rece de vita.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.