Sos de ienupar pentru vanat

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitati pentru 1 persoana:
  • -10 ml ulei
  • -1/4 ceapa
  • -1 galbenus
  • -1-2 boabe de ienupar(se gaseste la plafar)
  • -zahar(dupa gust)
  • -suc de lamiae(dupa gust)
  • -otet(dupa gust)
  • -sare

Mod de preparare

Oul se fierbe ,apoi se scoate galbenusul care se amesteca cu zahar,boabe de ienupar,pisate in piulita si ceapa ,tocata marunt.
Se mai adauga apoi putin otet,ulei,turnat cate putin,amestecand,suc de lamaie si sare.
Se freaca bine pana la consistenta de crema spumoasa,usor fluida.
Se serveste in sosiera,langa vanat.

Cantitatile se vor inmulti cu numarul de personae pentru care se prepara sosul,rotunjirile se vor face ,de regula,in minus.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.