Sos de Hrean

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri hrean ras
  • 3 linguri smantana groasa
  • 1 lingura faina
  • 2 pahare cu supa de carne sau de legume
  • sare
  • suc de lamaie sau otet
  • zahar;

Mod de preparare

Hreanul proaspat se rade pe razatorea cea mai fina;daca este prea iute , se pune pentru cateva minute(5) in cuptor.Smantana se amesteca cu faina ,adaugam hreanul ras si supa.

Amestecam bine si condimentam cu sare, zahar si suc de lamaie sau otet, dupa gust. Lasam sa dea un clocot si il servim pe langa rasol, limba fiarta, friptura, carnat fript sau fiert sau alte preparate de carne sau peste.
Se serveste in sosiera .

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura dalmatian

Prajitura dalmatian
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura