Relish Verde

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 mana frunze de menta
  • -1 mana frunze de patrunjel
  • -2 catei de usturoi
  • -1/2 ceapa mica sau 1 legatura de ceapa verde
  • -1/4 ardei iute verde
  • -sucul de la 1 lamaie
  • -1/2 lingurita zahar brun
  • -1/2 lingurita sare
  • -putina apa

Mod de preparare

Puneti toate ingredientele, in afara de apa, intr-un blender (sau treceti-le prin masina de tocat carne) si pasati-le bine pana au o consistenta de piure.

La nevoie, adaugati cate putina apa, pana ce consistenta devine curgatoare.
Se mai poate adauga sare / zahar / suc de lamaie, in functie de gustul fiecaruia.

Serviti langa preparate din carne, legume, orez, etc.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Orez cu sofran

Risotto allo zafferano ... un preparat tipic zonei Lombardia (Italia) ... pe cat de simplu pe atit de indragit datorita...

Orez cu sofran
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj