Mujdei de Usturoi cu Otet Balsamic

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3-4 catei de usturoi
  • -1 lingura ulei
  • -1 lingura otet balsamic
  • -1 ardei iute, mic, optional
  • -3- 4 linguri apa carbogazoasa
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Curatati usturoiul, tocati-l marunt sau treceti-l prin presa si puneti-l intr-un mojar.
Curatati ardeiul iute de seminte si vinisoare, tocati-l marunt si adaugati-l peste usturoi, optional.

Frecati bine cu un praf de sare pana ce amestecul devine pasta.
Adaugati cate putin ulei, alternand cu otet balsamic, continuand sa amestecati energic.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.

Subtiati sosul cu apa carbogazoasa.
Serviti ca mujdei.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...