Marinata Pentru Carne de Porc (I)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Proportia pentru 1 kg carne este:
  • -1 pahar apa(250 ml)
  • -2/3 pahar otet de vin
  • -1 ceapa taiata rondele
  • -20 boabe de ienupar (se gasesc la plafar)
  • -2 frunze de dafin
  • -cateva ace de molid (brad)
  • -putin rozmarin

Mod de preparare

Se amesteca bine toate ingredientele si se toarna peste carnea pusa intr-un vas.

Se va avea in vedere ca baitul sa acopere complet carnea, eventual peste aceasta se va aseza o greutate.

Se da la frigider pentru o noapte.

Se foloseste fara sa se spele.
Carnea ar trebui sa stea intr-o marinata (bait) pregatita corespunzator cel putin cateva ore, ba chiar 4-5 zile, dupa spusele specialistilor, intr-o camara rece sau in frigider.

Atunci devine fragada, pufoasa si aromata, iar dupa preparare, va fi cu siguranta, zemoasa si gustoasa.

Carnea de porc poate fi tinuta in lapte, numai cateva ore inainte de a fi fripta sau inabusita, dar si ea poate fi marinata (tinuta in bait) in otet sau in vin la fel ca si carnea de oaie sau de vita.

Mancare va semana atunci la gust cu vanatul! ! !

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Salata in Mantie de Iaurt

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura rasturnata cu prune (Reteta Video)

Prajitura rasturnata cu prune este reteta bunicii, cu parfum de vara, de tara, de bun si simplu. Este o reteta de prajitura...

Prajitura rasturnata cu prune (Reteta Video)
Culinar.RO

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Clafoutis cu capsuni
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure