Ceafa de porc se asezonează de sare, piper, cimbru și boia, apoi se așază în picioare :D, în vasul aparatului slow cooker Crock Pot.
Ceapa roșie și ardeiul kapia se curăță și se taie rondele.
Rondelele de legume se intercalează printre bucățile de carne, se stropesc cu uleiul de măsline și se setează aparatul pe modul HIGH, pentru 2 ore. După ce trec cele 2 ore de gătit lent se adaugă vinul și se mai setează aparatul, tot pe modul High încă 60 de minute.
Ceafa se servește ca atare sau cu garnitura preferată, noi am servit cu legume!
Spor și poftă bună!
Prajitura este una delicioasa. Am facut un blat cu nuci, apoi un strat de ciocolata neagra, nuci prajite si o crema din...
Desert prajitura cu crema mascarpone, piure de castane si nuciEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj