Salata Variata - Pentru O Cina cu Putine Calorii

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o salata mica
  • 2-3 cutiute de ton (cam 200 de grame)
  • 2-3 feliute de branza sau cascaval
  • o rosie
  • 10-15 masline
  • o ceapa mica
  • putina sfecla data prin razuitoare (prin gaurile mari)
  • stafide (dupa gust- mie imi place cu mai multe stafide)
  • sare
  • otet
  • ulei de masline
  • Optional: putin morcov dat prin razuitoare prin gaurile mari ( ca si sfecla)

Mod de preparare

Se spala salata si se taie fasii. Se aseaza in farfurie ca un pat de salata, deasupra punem rosia taiata cubulete, ceapa taiata marunt, tonul (scurs din uleiul din cutiuta), maslinele, sfecla data prin razuitoare si feliutele de branza (cascaval) taiate cubulete.

La sfarsit se adauga stafidele.

Se pune putina sare, otet si ulei de masline. Se amesteca putin si e gata pentru servit.
Este o salata pentru o cina usoara, satioasa si cu putine calorii.

Eu am folosit sfecla de la borcan gata acrita, dar este foarte bun si cu sfecla proaspata.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel

O reteta luata din revista Lidl, tare bun a iesit.

Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj