Salata Variata - Pentru O Cina cu Putine Calorii

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o salata mica
  • 2-3 cutiute de ton (cam 200 de grame)
  • 2-3 feliute de branza sau cascaval
  • o rosie
  • 10-15 masline
  • o ceapa mica
  • putina sfecla data prin razuitoare (prin gaurile mari)
  • stafide (dupa gust- mie imi place cu mai multe stafide)
  • sare
  • otet
  • ulei de masline
  • Optional: putin morcov dat prin razuitoare prin gaurile mari ( ca si sfecla)

Mod de preparare

Se spala salata si se taie fasii. Se aseaza in farfurie ca un pat de salata, deasupra punem rosia taiata cubulete, ceapa taiata marunt, tonul (scurs din uleiul din cutiuta), maslinele, sfecla data prin razuitoare si feliutele de branza (cascaval) taiate cubulete.

La sfarsit se adauga stafidele.

Se pune putina sare, otet si ulei de masline. Se amesteca putin si e gata pentru servit.
Este o salata pentru o cina usoara, satioasa si cu putine calorii.

Eu am folosit sfecla de la borcan gata acrita, dar este foarte bun si cu sfecla proaspata.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.