Desfaceti salata in frunze si indepartati pe cele ofilite si / sau rupte.
Spalati-le bine, frunza de frunza, pe ambele fete, sub jet de apa rece si puneti-le la scurs pentru cateva minute.
Rupeti-le fasii / bucatele cu mana, de marime potrivita sau taiati-le cu un cutit. Puneti intr-o salatiera.
Separat pregatiti un sos: dizolvati zaharul si sarea in amestecul de apa si otet.
Turnati peste salata si omogenizati bine. Gustati. Potriviti de sare, zahar, dupa gust / la nevoie si amestecati.
Lasati circa 10- 15 min in asteptare.
Serviti ca salata langa diferite preparate.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa