Salata `siciliana`

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g andive
  • 1 telina mica
  • 4 funduri de anghinara
  • 100 g svaiter
  • 150 g limba fiarta afumata
  • 50 g masline verzi
  • 1 legatura ridichi
  • 80 g ulei
  • 1/2 lamaie
  • 60 g somn afumat
  • sare
  • piper
  • mustar
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 2-3 castraveciori taiati

Mod de preparare

Andiva, anghinara, limba si svaiterul, se taie julien (telina se da prin razatoare) si se amesteca cu maioneza (facuta din ulei, 1 galbenus, sare, mustar, piper si zeama de lamaie) .

Se aseaza pe un platou si se decoreaza cu `flori` din ridichi, masline fara samburi, somnul, 1 ou fiert taiat felii, 2-3 castraveciori taiati.
- pentru 6 persoane -

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Saramura de crap a la Sulina

  Reteta  v-o aduc din Sulina, cea mai buna saramura mancata de mine vreodata. Acu', nu stiu, ori imi era foame,...

Saramura de crap a la Sulina
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj