Cat timp fierbe orezul si mazarea (separate), ne ocupam de celelalte ingrediente (cascaval, sunca, ton).
Intr-un castron destul de larg punem cascavalul si sunca taiate cuburi, conserva de ton si amestecam usor. Punem mazarea fiarta (si racorita), orezul scurs si amestecam usor.
Potrivim gustul cu sare si piper.
Maioneza o puteti adauga in salata sau o puteti servi pe portii individuale.
Sa aveti pofta!
Reteta am preluat-o de la bucataras Dakris >:D< .Diferenta e ca eu le-am glazurat cu ciocolata, asa cum era sugerat in...
Fursecuri in doua culoriEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj