Salata Rapida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 gr cascaval taiat cuburi;
  • - 300 gr sunca taiata cuburi;
  • - 200 gr mazare fiarta;
  • - 200 gr orez fiert al dente;
  • - 1 conserva mare de ton;
  • - maioneza (de preferat facuta acasa);
  • - sare;
  • - piper;
  • - ulei de orez sau masline (optional)

Mod de preparare

Cat timp fierbe orezul si mazarea (separate), ne ocupam de celelalte ingrediente (cascaval, sunca, ton).

Intr-un castron destul de larg punem cascavalul si sunca taiate cuburi, conserva de ton si amestecam usor. Punem mazarea fiarta (si racorita), orezul scurs si amestecam usor.

Potrivim gustul cu sare si piper.

Maioneza o puteti adauga in salata sau o puteti servi pe portii individuale.

Sa aveti pofta!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.