Salata Picanta

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mica
  • 1 ardei gras rosu
  • masline verzi
  • ceapa verde sau rosie
  • 1 lingurita ghimbir ras (puteti folosi si praf de ghimbir )
  • 1 ardei iute (este un foarte bun antioxidant si accelereaza si tranzitul intestinal)
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1/2 lamaie

Mod de preparare

Am fiert conopida. Am taiat bucatele mai mici, ardeiul gras l-am taiat cubulete, am feliat masinele verzi, ardeiul iute l-am taiat cubulete, am presarat deasupra lingurita de ghimbir ras si 1 legatura de patrunjel verde taiat marunt. Am stropit totul cu 2 linguri de ulei masline si zeama de la 1/2 de lamaie.

Amestecam si servim.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu ciuperci si pui

Paste cu ciuperci si pui
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj