Salata Picanta

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mica
  • 1 ardei gras rosu
  • masline verzi
  • ceapa verde sau rosie
  • 1 lingurita ghimbir ras (puteti folosi si praf de ghimbir )
  • 1 ardei iute (este un foarte bun antioxidant si accelereaza si tranzitul intestinal)
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1/2 lamaie

Mod de preparare

Am fiert conopida. Am taiat bucatele mai mici, ardeiul gras l-am taiat cubulete, am feliat masinele verzi, ardeiul iute l-am taiat cubulete, am presarat deasupra lingurita de ghimbir ras si 1 legatura de patrunjel verde taiat marunt. Am stropit totul cu 2 linguri de ulei masline si zeama de la 1/2 de lamaie.

Amestecam si servim.

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)