Cartofii si morcovul se pun la fiert in apa cu putina sare, iar intre timp pufuletii se pun intr-un vas mai mare, se stropesc cu cateva picaturi de apa si lamaie, se amesteca pana devin ca o pasta, iar apoi se freaca cu ulei (ca la maioneza) pana devine o maioneza de post,
Cartofii fierti se taie cubulete impreuna cu mocovul, se amesteca cu ceapa taiata rondele, cu castravetii la otet, piper, sare, maslinele curatate de samburi, 2-3- linguri de otet (dupa gust), boia de ardei iute si dulce, iar la urma maioneza de post.
Se poate manca ca si garnitura de snitele de soia, sper sa va placa!
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.