Morcovii se curata de coaja, se spala si se pun la fiert.
Cartofii se spala si se pun la fiert.
Castravetii murati se taie rondele, iar gogosarii felii scurte si subtiri.
Maslinelor li se scot samburii, dupa care se feliaza.
Dupa ce s-au fiert, cartofii se curata de coaja, se clatesc cu apa si se taie cubulete, iar morcovii se clatesc cu apa si se taie rondele.
Ceapa de apa se curata de foi, se spala si se taie julienne.
Toate legumele se pun intr-un castron, se presara sare peste ele, se adauga o lingura de otet balsamic si 4 linguri de ulei si se amesteca totul, dupa care se poate servi salata.
A inceput postul Craciunului, asa ca dragii mei, sa aveti un post binecuvantat si usor! Am profitat de acest lucru si de...
Naut frecat cu ciuperci in sos de rosiiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj