Curatati de coaja dovleceii si dati-i pe razatoarea cu ochiuri mari.
Sarati, lasati 5 min sa-si lase zeama, apoi stoarceti.
Caliti in putin ulei, cat sa se inmoaie, scurgeti din nou si lasati la racit.
Amestecati cu maioneza, potriviti de sare si piper, dupa gust.
Inglobati patrunjelul sau mararul verde, tocat marunt si dati la rece pentru cel putin 60 min.
Serviti rece, presarata cu piper proaspat macinat, alaturi de o salata de vara cu rosii.
O mancare sanatoasa, perfecta pentru dieta sau ca garnitura. Cu siguranta o s-o mai fac. Sper sa o incercati si voi. :)...
Mancare de linteEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj