Salata Greceasca II

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cascaval 70 g
  • salata verde 50 g
  • ceapa rosie sau alba
  • castraveti 70 g
  • rosii 100g
  • feta 50
  • masline 20g
  • oregano 1g

Mod de preparare

Se spala legumele dupa care se lasa la putin cascavalul se lasa in tigaie 5 minute si se intoarce pe o parte si pe alta, dupa care se intoarce un castron cu gura in jos si se obtine forma dorita.
Se serveste cu sos francez.

Atentie la legume sa nu aiba apa pe ele de la spalare pt ca schimba gustul.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...