Salata de vinete si ardei

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • vinete 3 buc.
  • ardei kapia 3 buc
  • ceapa 1 buc
  • seminte de pin 20 gr
  • ulei de masline 20 ml
  • sare

Mod de preparare

Vinetele si ardeii kapia se coc, se curata si se lasa la scurs circa 30 minute.

Ceapa, vinetele si ardeii se toaca foarte marunt cu ajutorul unui cutit inoxidabil sau de plastic pentru a nu se oxida vinetele. Dupa ce le-am tocat toate, se amesteca bine cu ajutorul unei linguri de lemn si se adauga treptat uleiul de masline. Cand amestecul a devenit omogen se sareaza dupa gust, se adauga semintele de pin si se mai amesteca putin.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...