Salata de vinete cu ardei copti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete mici
  • 3-4 ardei capia sau grasi
  • cateva linguri cu ulei de masline
  • 1-2 catei de usturoi
  • o lingurita cu nucsoara
  • sare si piper dupa gust
  • optional: cateva frunzulite de busuioc verde

Mod de preparare

Se coc vinetele si ardeii, uniform.

Se curata de coaja si se lasa sa se scurga de zeama, intr-o sita.

Vinetele se toaca fin (cu cutitul), iar ardeii se taie in cuburi mici.

Se asaza totul intr-un bol si se adauga uleiul si usturoiul maruntit.

Se condimenteaza, dupa gust, cu nucsoara, sare si piper.

Se presara busuiocul proaspat si se omogenizeaza.

Se serveste cu felii de paine proaspata sau coapta!

Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Biscuiti cu miere si scortisoara

Au fost foarte buni acesti biscuiti, iar pentru reteta m-am inspirat de aici. Daca vreti sa ii stampilati asa cum am facut eu...

Biscuiti cu miere si scortisoara
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj