Se coc vinetele si ardeii, uniform.
Se curata de coaja si se lasa sa se scurga de zeama, intr-o sita.
Vinetele se toaca fin (cu cutitul), iar ardeii se taie in cuburi mici.
Se asaza totul intr-un bol si se adauga uleiul si usturoiul maruntit.
Se condimenteaza, dupa gust, cu nucsoara, sare si piper.
Se presara busuiocul proaspat si se omogenizeaza.
Se serveste cu felii de paine proaspata sau coapta!
Pofta buna!
Au fost foarte buni acesti biscuiti, iar pentru reteta m-am inspirat de aici. Daca vreti sa ii stampilati asa cum am facut eu...
Biscuiti cu miere si scortisoaraEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj