Fierbeti vinetele intregi, cu coaja pe aburi pana cand acestea sunt moi (patrunse). Lasati sa se raceasca apoi rupeti-le cu mana bucati dupa plac si marime. Preferabil de marimea unui deget. Scurgeti apa pe care o lasa.
Dati pe razatoare usturoiul, taiati ceapa verde fin apoi amestecati cu sos soya, chili, seminte susan si ulei de susan.
Cele 2 linguri de ulei infierbantati intr-o tigaie apoi turnati peste restul de ingrediente.
Amestecati acestea cu vintele si tineti la rece.
De recomandat sa o serviti rece de la frigider, perfect pentru sezon de vara. Puteti servi cu orez pentru cei la dieta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.