Salata de Ton cu Orez

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 g orez
  • 2 rosii mai mici taiate cubulete
  • 2 cepe verzi taiate marunt
  • 2 linguri de mazare verde (eu n-am pus)
  • 1 conserva ton in suc propriu (200 g)
  • 1 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Fierbeti orezul, apoi raspanditi-l pe o farfurie si lasati-l la racit. Puneti tonul la scurs.

Combinati orezul, mazarea, rosiile si ceapa verde intr-un vas mai mare. Adaugati tonul in bucati mari, mestecand usor, pentru a nu-l faramita.

Stoarceti sucul de la jumatate de lamaie si amestecati-l cu uleiul de masline, sare si piper. Asezonati salata cu acest dressing, amestecand usor. Serviti cu un sfert de lamaie amplasat pe salata.
Portii: 2 (poate 1, pentru o persoana foarte flamanda)

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert bezele cu cacao si nuci

De curand am incercat si o alta varianta  de bezele. Cu bucati de nuci, asa cum mancam in copilarie

Desert bezele cu cacao si nuci
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj