Salata de Toamna

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ridichie de toamna una
  • gulie una
  • telina una
  • ardei iute doi
  • patrunjel una legatura
  • sare
  • ulei 100 ml
  • otet 50 ml

Mod de preparare

O reteta rapida si bogat vitaminizata, de sezon.
Curatam legumele si le dam prin razatoarea medie.
Patrunjelul spalat si tocat marunt.

Taiat va fi si ardeiul iute.
Amestecate fi vor toate si imbalsamate cu sare, ulei si otet.
Pastrama fierbinte sa fie si de oaie paine de casa, salata de toamna si un zaibar de buturuga.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.