1.Varza chinezeasca se spala,se scurge de apa si se taie fasii.Tulpinile de telina se spala si se taie in bucati de 10cm. lungime.
2.Merele nu se curata de coaja, se taie in doua , se scot semintele si casa semintelorsi se taie felii. Imediat se stropesc cu suc de lamaie.
3.Portocalele se curata de coaja , se indeparteaza pielita alba , care este amaruie,si se despart in bucati. Sucul de lamaie se amesteca cu uleiul, iaurtul sarea si piperul.
4.Feliile de paine de sandwich se taie cubulete si se rumenesc in unt fierbinte. Se amesteca apoi cu varza chinezeasca, tulpinile de telina , merele ,portocalele si patrunjelul tocat fin. Se amesteca apoi cu sosul de iaurt.
Se aseaza salata intr-o salatiera si se orneaza cu fire de patrunjel verde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.